Kiemkr8 BV

Ontwikkelbureau

0
Projecten
0
Spesh Tools

11 juli 2020

Meppel, Drenthe

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Over Kiemkr8 B.V.

Kiemkr8 is een ontwikkelbureau dat jou helpt om ideeën uit te werken tot goede plannen, zodat jouw bedrijf kan innoveren en groeien. Het bedrijf is opgericht door Anne Marie Verkade-diphoorn en Bianca Grote Beverborg.

Wat heeft Spesh gedaan?

Rebranding

Webdesign

Werkboek

Social media posts

Fun in alle hoeken en
gaten op de website

Nadat de fun in het notitieboek (voorheen werkboek) en op social media was doorgevoerd kon de website niet achterblijven. Daarom hebben wij de website helemaal opnieuw opgebouwd. Zo zijn er nieuwe elementen en tools toegevoegd voor sneller contact met kiemkr8, is Instagram volledig geïntegreerd en kunnen klanten zicht gemakkelijker aanmelden voor de Business Coaching en de Innovatieplantage.

Gebruikte software & tools:

Dit is Kim!

Kim is met de Business Coaching gericht op de markt van de starters. Kim moest voornamelijk energiek en vrolijk zijn. Starters zijn zelf naamlijk ook energiek als ze starten met hun bedrijf. Met de Business Coaching ga je 4 inspirerende coachingsdagdelen aan de slag om je businessplan vorm te geven.

Gebruikte software & tools:

Stickertje hier stickertje daar!

Gebruikte software & tools:

Group 11 Copy Created with Sketch.

Hallo Koen!

Koen is met de Innovatieplantage gericht op de zakelijke markt. Deze markt is anders dan de starters markt. Hiervoor heeft kiemkr8 aan Spesh gevraagd om Koen te ontwikkelen de broer van Kim. Koen moest een zakelijk en een serieuze uitstarling hebben maar wel fun uitstralen net zo als Kim.

Gebruikte software & tools:

Group 11 Copy Created with Sketch.

Geoptimaliseerd voor:

Gebruikte software & tools:

Social media in al
zijn glorie 🙌🏻

Kiemkr8 kwam met de vraag of wij ook social media post’s konden maken in Canva. Dit omdat ze graag zelf de teksten wilde aanpassen. Wij hebben daarom veel opvallende templates gemaakt met onder andere quotes, klant verhalen, De tip van Kim, Wat zou Koen doen? en foto templates.