Een aanpak die jou echt helpt.

Samen werken we graag aan iets moois. Dit doen we vanuit het perspectief dat het impact maakt op jouw doelgroep. We werken dan ook dagelijks met strategen, designers en developers om organisaties zichtbaar te maken bij hun doelgroep.

De Kick-start

Als je geĆÆnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking, nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is tussen ons en of wij de juiste partner zijn voor jouw behoeften en doelstellingen.

We bespreken jouw doelgroep en vertalen jouw visie naar een passend voorstel dat aansluit op jouw wensen. Maak vrijblijvend kennis met ons en ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid kunnen optimaliseren.

Strategie & Branding

Nadat we de Kick-start hebben gehad, gaan we samen aan de slag. Onze strategen beginnen met het definiƫren van jouw project. We doen onderzoek en verschillende analyses om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Zo bepalen we wat jouw merk uniek maakt en welke uitstraling daarbij past.

Door onze aanpak maken we weloverwogen keuzes bij het bepalen van de juiste identiteit. Zo krijgt jouw merk een herkenbare en sterke identiteit die aansluit bij jouw doelgroep.

Website UI & UX

Onze webdesigners gaan vervolgens aan de slag. Zij beginnen met het opzetten van de structuur van de website, waarna we starten met het maken van wireframes. Hierin wordt duidelijk hoe de website er functioneel uit komt te zien. Na verschillende sessies waarin we jouw feedback verwerken, is het ontwerp geperfectioneerd en gaan we verder met het webdesign. Onze designers gaan aan de slag met de user interface. Zij letten onder andere op de verschillende functionaliteiten en zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling die past bij jouw merk.

Website ontwikkeling

Wanneer het webdesign helemaal naar jouw wens is, starten we met de ontwikkeling van de website. Dit is de fase waarin jouw ideeƫn tot leven komen en de website zijn vorm begint aan te nemen. Onze developers bouwen de website vanaf de grond op, op maat en met behulp van de nieuwste technologieƫn. Hierbij hanteren we altijd de hoogste kwaliteitseisen, zodat jij verzekerd bent van een gebruiksvriendelijke en goed functionerende website.

Oplevering

Nadat ons team de ontwikkelingsfase heeft afgerond, presenteren wij met trots het eindresultaat aan jou. Hierbij laten we de website en branding zien en vertellen we precies wat we hebben gedaan en waarom.Ā Vervolgens gaan we samen over tot de lancering van de website. We zorgen dat alles soepel verloopt en dat de website live gaat zonder problemen. Na de lancering evalueren we de samenwerking.

t

Ook dit traject aangaan?

Wij zijn hun al hun creatieve partner

item.portfolio
Drenthe Hikes
Interactieve wandel- of fietsbeleving in het Drentse landschap
item.portfolio
Be-tween
Een informatieve website waar je alles kunt vinden over deze onderwijsroute
item.portfolio
Kiemkr8
Een nieuwe innovatieve branding met nieuwe website

Klanten